Sold out!
SKU wieber-2950 Category

Wieber Ornament goud

totale hoogte: 46 cm

 

 69,95

Sold out!

Wieber Ornament goud

Wieber Ornament goud, een prachtige gouden schaal op voet met wieber motief. Maar liefst 50cm breed en geplaatst op een zwarte voet. Dit ornament is een echte eye-catcher in huis. Plaats het als een waar pronkstuk op een dressoir, op de vensterbank of in een open kast. Combineer dit mooie item met een schelp of natuursteen. Door gebruik te maken van verschillende materialen krijg je een warme en chique uitstraling. Erg leuk te combineren met andere producten uit onze lifestyle afdeling. Combineer deze  bijvoorbeeld met het bruine agaat. En creëer een luxe sfeer in uw woonkamer. Verkrijgbaar in 2 maten.

Ben je op zoek naar een maat die niet op onze op onze site staat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier.  Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk, indien op voorraad bij de leverancier, in huis te hebben.

Omschrijving:

  • diameter schaal: 40 cm
  • totale hoogte: 46 cm
  • voet: 12*10 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318