bezorginformatie
pakketbezorger

Wij zullen ons uiterste best doen om uw producten op een snelle en veilige methode toe te zenden. Kleine artikelen worden standaard verzonden in een “bubbeltjes”enveloppe met postzegels. Pakketten worden via MyParcel verzonden. Dit is geheel op uw eigen risico.

Na bevestiging van uw betaling versturen wij het artikel, indien voorradig binnen 2 dagen naar je toe. Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis. Als we het artikel niet op voorraad hebben bestellen we het speciaal voor je bij de leverancier (back order*) en stellen je op de hoogte als dit langer dan 2-5 dagen wordt. Afhankelijk van het merk duurt dit 2 tot 10 werkdagen.

 

Verzendkosten variëren vanaf  € 2,25 voor brievenbuspost tot €6,95 voor pakketten. Indien gewenst met Track en Trace en/of verzekerd. 

Voor pakket bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa wordt € 13,00 in rekening gebracht. Dit is inclusief Track en Trace code zodat je je pakket kunt volgen. 

 

*Indien gratis verzonden artikelen retour worden gestuurd worden de gemaakte verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het te crediteren bedrag. 

 

Wij laten onze pakketjes door PostNL en MyParcel bezorgen. Dit is normaal altijd een dag later (met uitzondering van het weekend). U krijgt altijd een verzendbewijs en een bericht over de verzenddatum van uw bestelling. Klachten over niet aangeleverde artikelen kunnen alleen behandeld worden met Track en Trace verzending en binnen 4 dagen na verzending. Het invullen van uw adresgegevens dient zorgvuldig te gebeuren. Wanneer dit onjuist is ingevuld, is dit uw eigen risico. Homestyle Accent is nimmer aansprakelijk voor het later leveren door postagentschappen. Indien U extra bezorginformatie wil kunt u contact op nemen via e-mail of telefoon.