Glaskralen ketting op standaard

Homestyle Accent, betaalbare en eigentijdse interieur accessoires. Geselecteerd om te worden gemengd en gematcht.

Wie zijn wij ?

Homestyle Accent is een mini warenhuis waar je cadeau en woonaccessoires 24 uur per dag kunt ontdekken en shoppen. Ben je op zoek naar een item voor in je huiskamer of kantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze accessoires zijn van top kwaliteit. De collectie van MD is tijdloos en hoogwaardig en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe items. Style je huis af met een gaaf item van TC  of Jolipa. Voor Sieraden, sjaals en tassen wijzen we je door naar MODE ACCENT → 

Naast zoeken op merk kun je ook eenvoudig zoeken op kleuren, materialen, typen, prijs of stijl. Gebruik de zoekfunctie bovenin de shop om eenvoudig jouw favoriete style items te vinden.

Plantenbak zwart op standaard messing
Waxinelichthouder Ei Messing

Lifestyle

Huis Accessoires zijn al sinds het begin van de mensheid onderdeel van verschillende culturen. Al sinds het moment dat mensen huizen gingen bouwen, werden stenen, veren, hout en schelpen gebruikt om uiting te geven aan hun persoonlijkheid. 

Deze fraaie producten geven ook in je interieur weer, wie jij bent. Ze zijn een weerspiegeling van jouw karakter en vertellen een verhaal. Ze zorgen voor balans en warmte en geven jou het thuis gevoel.

Wij en Corona

We werken met eigen voorraad en producten die we zelf inpakken en verzenden. Ons kleine team is gezond en op de hoogte van alle maatregelen. We volgen het nieuws nauwlettend en handelen ernaar.  Het is soms mogelijk dat je bestelling een dag vertraagd is i.v.m. de maatregelen die onze leveranciers en de post hebben getroffen. We vragen hiervoor je begrip.

Sieraden homepage foto

Mode Accent is een online mini-warenhuis met wisselende collecties, volop inspiratie en waar een bezoek nooit verveelt.

Jewels and More

Mode Accent is een mini warenhuis waar je sieraden en (woon)accessoires 24 uur per dag kunt ontdekken en shoppen. Ben je op zoek naar een item van Zag Bijoux of KalliKalli? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze handmade sieraden zijn van top kwaliteit. De collectie van ZAG is tijdloos en hoogwaardig en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe items. Style je outfit af met een mooie sjaal van SOLITO of een gave tas van BEAR DESIGN. Voor Sieraden en accessoires wijzen we je door naar MODE ACCENT →