Sold out!
SKU DCG41SP-1800 Categorie

Tijgerprint Vaas met Kartelrand laag

Totale hoogte: 24 cm

 39,95

Sold out!

Tijgerprint Vaas met Kartelrand laag

Tijgerprint Vaas met Kartelrand laag. Deze mooie vazen/ windlichten in tijgerprint zijn er in 2 maten. Vazen en windlichten zijn de perfecte decoratie voor woon, slaap en/of badkamer. Maar ook op kantoor of bedrijfsruimte zijn deze woondecoraties een schitterende aanvulling. Ze zijn trendy maar je kunt ze ook in diversen woonstijlen combineren. Of je nu gaat voor basic, design, landelijk, bohémien, of klassiek. Deze gave Tijgerprint Vaas met Kartelrand is erg leuk te combineren met andere producten uit onze lifestyle afdeling. Combineer deze mooie vaas bijvoorbeeld met het gouden ornament. Je creëert direct een warme sfeer in iedere ruimte. Door meerdere materialen te combineren zorg je er bovenal voor dat je interieur warm en levendig wordt.

Kenmerken:

  • materiaal: glas
  • kleur: zwart, bruin
  • hoogte: 24 cm
  • breedte: 15 cm

 

Ben je op zoek naar een maat die niet op onze op onze site staat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier.  Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk, indien op voorraad bij de leverancier, in huis te hebben.

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (lifestyle producten worden altijd met verzekering verzonden, betaald door Mode Accent). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318