SKU steenkristal-7500 Category

Steen kristal op standaard

Gewicht: 1,6 Kg

 

 149,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Steen kristal op standaard

Steen kristal op standaard. Een prachtige interieur juweel voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Je wilt graag een persoonlijk touch geven aan je interieur. Met edelstenen en kristallen haal je een echte eyecatcher in huis. Een kristal is elke vaste stof die een georganiseerde structuur heeft. Dat betekent dat de atomen op zeer nauwkeurige afstanden en onder zeer nauwkeurige hoeken van elkaar staan om zo een kristal te kunnen vormen.Maar een steenkristal is veel meer dan alleen een pronkstuk. Kristallen en mineralen zijn echte sfeermakers want ze brengen positieve sfeer in huis. Hun geneeskrachtige werking is al eeuwenlang bekend. Bergkristallen, in ruwe vorm of als sfeerlicht kun je prima in huis hun werking laten doen.

Bergkristallen En Hun Energie

Deze steen is de krachtigste genezer en energieversterker van alle kristallen. Bergkristal reinigt, absorbeert, geeft energie af, slaat op, en versterkt energieën.
Om deze reden is Bergkristal bij uitstek geschikt voor Energiewerk en kan dit kristal goed samenwerken met alle andere kristallen.
De edelsteen reinigt ons energetisch lichaam en beschermt het en helpt om helder en geconcentreerd te zijn.
Op fysiek vlak is Bergkristal een helende steen voor veel aandoeningen.
Het stimuleert het immuunsysteem, ons zelf genezend vermogen en brengt evenwicht in het lichaam op alle niveaus.

Deze steen is zelfreinigend.

Omschrijving:

  • gewicht: 1,6 Kg
  • hoogte: 17,5 cm
  • breedte: 13,5 cm
  • totale hoogte: 23 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen. Wil je het artikel liever per post ontvangen kan dit natuurlijk ook. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318