SKU motherofpearle-13500 Category

Schelpen schaal parelmoer wit

totale lengte: 102 cm

 

 239,95

Slechts 1 resterend op voorraad

Schelpen schaal parelmoer wit

Schelpen schaal parelmoer wit. Prachtige langwerpige schaal van Mother of Pearl White schelpen. Parelmoer is de iriserende binnenvoering van schelpen. Het wordt meestal aangetroffen in drie soorten weekdieren: pareloesters, zoetwatermosselen en zeeoor. Om de binnenkant van hun schelpen te beschermen tegen parasieten bedekt het weekdier het met parelmoer – een organische stof die parelmoer zijn iriserende werking en uitgesproken schoonheid geeft. Deze veelkleurige irisatie wordt veroorzaakt door de manier waarop licht reflecteert op de lagen parelmoer op de schaal. Deze schaal is 102 cm lang en is gemaakt van vakkundig geslepen schelpen. Een waar kunstwerk om te zien!

Schelpenschalen en schelpenvazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Er zijn schalen in kom- en schuit vormen. Deze prachtige serie schalen en vazen zijn er in de kleuren “Mother of Pearl White, Mother of Pearl Brown en the Mother of Pearl Silver. Ben je op zoek naar een andere vorm of vaas in dit prachtige materiaal? Neem dan gerust contact op via telefoon of contactpagina, dan doen wij ons uiterste best om dit artikel te bemachtigen voor een eerlijke en goede prijs.

Omschrijving:

  • lengte: 102 cm
  • breedte: 23 cm
  • hoogte: 12,5 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318