Sold out!
SKU Sunda-2448 Categorie

Kralen Armband op statief Sunda

Totale hoogte: 31 cm

 

 52,50

Sold out!

Kralen Armband op statief Sunda

Kralen Armband op statief Sunda. Deze bijzondere armband, met decoratieve flos, op zwarte standaard is gemaakt van Resin in diverse kleuren en dessins. Oorspronkelijk kwamen deze armbanden uit Papua (Indonesië) en werden gedragen bij ceremonies. Tegenwoordig worden ze gebruikt als decoratief accessoire in het interieur. Ze zijn de perfecte decoratie voor woon, slaap en/of badkamer. Maar ook op kantoor of bedrijfsruimte zijn deze woondecoraties een schitterende aanvulling. Ze zijn trendy maar je kunt ze ook in diversen woonstijlen combineren. Of je nu gaat voor basic, design, landelijk, bohémien, of klassiek. Dit gave product is erg leuk te combineren met andere producten uit onze lifestyle afdeling. Combineer deze mooie armband bijvoorbeeld met dezelfde ketting of het gouden ornament Je creëert direct een warme sfeer in iedere ruimte. Door meerdere materialen te combineren zorg je er bovenal voor dat je interieur warm en levendig wordt.

Hoogte: 31 cm

Kenmerken:

  • materiaal: resin
  • kleur: zwart
  • hoogte:  31 cm
  • breedte: 13 cm

 

Ben je op zoek naar een kleur die niet op onze op onze site staat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier.  Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk, indien op voorraad bij de leverancier, in huis te hebben.

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden. Uiteraard verzekerd. Deze verzekering wordt als service door Homestyle Accent betaald. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318