Sold out!
SKU zeepokken 3-2951 Categorie

Gouden Zeepokken op sokkel

Totale hoogte:  18 cm

 

 59,00

Sold out!

Gouden Zeepokken op sokkel

Gouden Zeepokken op sokkel. Van nature zijn zeepokken roze/wit gestreept. In onze lifestyle collectie hebben we ze in luxe gouden kleur. Zeepokken (Sessilia) behoren tot de kreeftachtigen. Ze lijken op het eerste gezicht niet op krabben of garnalen, maar behoren evenwel tot de rankpootkreeften. Ze zetten zich vast op verscheidene oppervlaktes: op hout, op stenen, op schelpen en zelfs op de huid van walvissen en het schild van zeeschildpadden. De zeepokken zijn hier op een zwarte zokkel gemonteerd. Natuurproducten zijn de perfecte decoratie voor woon, slaap en/of badkamer. Maar ook op kantoor of bedrijfsruimte zijn deze woondecoraties een schitterende aanvulling. Ze zijn trendy maar je kunt ze ook in diversen woonstijlen combineren.

Of je nu gaat voor basic, design, landelijk, bohémien, of klassiek. Dit gave product is erg leuk te combineren met andere producten uit onze lifestyle afdeling. Combineer deze grote standaard met bijvoorbeeld een ketting en gouden ornamenten. Je creëert direct een warme sfeer in iedere ruimte. Door meerdere materialen te combineren zorg je er bovenal voor dat je interieur warm en levendig wordt.

Zeepokken zijn een natuurproduct en verschillend van vorm. Foto’s zijn van voor en achterzijde genomen.

maat h x b x d: 16 x 17 x 12 cm

Kenmerken:

  • materiaal: zeepokken, hout
  • kleur: goud, zwart
  • hoogte: 16 cm
  • breedte: 17 cm
  • diepte: 12 cm
  • sokkel: 7,5 x 7,5 cm

 

Ben je op zoek naar een product wat niet op onze op onze site staat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier.  Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk, indien op voorraad bij de leverancier, in huis te hebben.

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318