SKU Citrien-5951 Category

Citrien kristal op standaard

Gewicht: 1,5 Kg

 

 119,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Citrien kristal op standaard

Citrien kristal op standaard, een prachtige accessoire voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Je wilt graag een persoonlijk touch geven aan je interieur. Met edelstenen en kristallen haal je een echte eyecatcher in huis. De kristallen zijn van een warme oker kleur en geven echt het idee van een Geode, een grot maar dan een van puur bergkristal. Maar een bergkristal is veel meer dan alleen een pronkstuk. Kristallen en mineralen zijn echte sfeermakers want ze brengen positieve sfeer in huis. Hun geneeskrachtige werking is al eeuwenlang bekend. Bergkristallen, in ruwe vorm of als sfeerlicht kun je prima in huis hun werking laten doen.

Citrien kristallen En Hun Energie

Citrien is geel of oranjebruin van kleur. De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts familie. Citrien wordt vaak nagemaakt door amethist of rookkwarts te verhitten. Deze variant werkt minder krachtig dan natuurlijk voorkomende citrien. Smokey citrien is een combinatie van citrien en rookkwarts en verenigt de eigenschappen van beide stenen in zich.

Werking

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Omschrijving:

  • gewicht: 1,5 Kg
  • hoogte: 13 cm
  • breedte: 16 cm
  • totale hoogte: 27,5 cm incl zwarte voet

 

Deze producten zijn erg delicaat.  De artikelen worden zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden. Je mag de artikelen natuurlijk ook altijd komen ophalen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318