Sold out!
SKU Abalone-hg Categorieën: ,

Abalone op voet hoog

totale hoogte: 31,5 cm

 

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 59,00.

Sold out!

Abalone op voet hoog

Abalone op voet hoog. Een prachtige accessoire op een zwarte metalen voet, voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Deze kleine schelp heeft een prachtige zwarte en parelmoer kleur. Door de schakering van de kleur kun je het met veel andere items combineren. Natuurlijke decoratie materialen vormen luxe woonaccessoires voor ieder interieur. De schelp wordt geleverd met een zwart voetje waardoor het een decoratief element in elk interieur vormt. Eventuele imperfecties aan deze natuurlijke materialen zijn onontkoombaar. Dit geeft echter ieder product ook een extra stukje karakter en schoonheid. Combineer deze prachtige schelp met een prachtig boek of met een ander item uit onze collectie.

Ben je op zoek naar een andere kleur in dit prachtige materiaal? Neem dan gerust contact op via telefoon of contactpagina, dan doen wij ons uiterste best om dit artikel te bemachtigen voor een eerlijke en goede prijs.

Omschrijving:

  • hoogte: 14 cm
  • totale hoogte: 31,5 cm
  • breedte: 10,5 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen. Wil je het artikel liever per post ontvangen kan dit natuurlijk ook. Wij sturen het dan verzekerd voor je op. Deze kosten nemen wij voor onze rekening. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318