Sold out!
SKU Orthaseras 2900 Categorieën: ,

Orthaseras op metalen standaard

totale hoogte: 23 cm

 

 35,00

Sold out!

Orthaseras op metalen standaard

Orthaseras op metalen standaard. De naam betekent ‘rechthoorn’ en refereert naar de lange, rechte schelp van de diertjes. Het weke gedeelte bevond zich in de schelp en met zijn uitstekende tentakels kon hij zich voortbewegen. Als het diertje stierf, zakte de schelp naar de bodem waar het bedekt werd door sediment. Hierdoor fossiliseerde de schelp en is deze zelfs na 400 miljoen jaar nog voor ons bewaard gebleven. De mooiste exemplaren van dit gefossiliseerde eeuwenoude beestje worden tegenwoordig in het Atlasgebergte gevonden. Een prachtige accessoire voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte.

Deze pijlinktvis soort leefde ongeveer 400 miljoen jaar geleden en kon tot wel 5 meter uitgroeien. Zo’n 80 miljoen jaar geleden is dit soort uitgestorven, dat is 76 miljoen jaar voordat de eerste mens op deze Aarde rondliep…   Geniet van deze prachtige versteende blik op een ver verleden.

De orthoceras steen zou staan voor het leven in het hier en nu en het trouw zijn aan jezelf. De steen zou je kunnen beschermen tegen negativiteit en je kunnen bevrijden van karmische aanhechtingen. Diep binnenin het orthoceras fossiel zou de kracht en energie van de Aarde en het Hart schuilen. Daardoor zou hij energiebanen weer open en vrij kunnen maken om nieuwe energie te kunnen laten doorstromen. De orthoceras stone zou je tevens kunnen helpen in het reorganiseren van je energieveld en zou zo de harmonie tussen lichaam, geest en ziel kunnen herstellen.

Omschrijving:

  • hoogte: 19 cm
  • breedte: 16,5 cm
  • totale hoogte: 23 cm
  • diepte (standaard): 8 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318