SKU aragoniet-3250 Category

Aragoniet plateau op voet small

totale hoogte: 32 cm

 

 69,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Aragoniet plateau op voet small

Aragoniet plateau op voet small, een prachtige accessoire voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. De plateau’s hebben verschillende tekeningen aan voor en achterzijde. Hierdoor kun je de cirkels aan beide zijden etaleren.

Deze mineraal is een zeldzaam soort in vele kleuren. Zoals wit, geel, goud, grijswit, roze, licht violet, blauw, groen, oranje, rood, bruingroen, en bruin.
De zuiverste soort is transparant wit. De verschillende kleuren ontstaan door vermenging met diverse elementen. Het mineraal is chemisch identiek met calciet, maar de werking is (vooral spiritueel) anders.

De gestreepte variant wordt ook wel onyxmarmer genoemd of albast. Dit zijn zeer misleidende namen, omdat het hier noch om onyx, noch om marmer noch om albast gaat. Onyxmarmer is een afzettingsgesteente en bestaat deels uit calciet, deels uit Aragoniet. Vooral de gestreepte, is zeer geliefd voor siervoorwerpen en gebruiksvoorwerpen, omdat het gemakkelijk te bewerken is. Het kalkachtige omhulsel van parels, schelpen en parelmoer bestaat uit Aragoniet. Als ook ons tandglazuur.

Aragoniet wordt graag in de edelsteen therapie gebruikt omdat het vrolijk, blij en optimistisch maakt. Geliefd zijn vooral de (rood)bruine, witte en blauwe. Het mineraal heeft een goede werking op de doorbloeding.

Omschrijving:

  • diameter: 20 cm
  • totale hoogte:  32 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318