Uyuni sfeerfoto blog

About Uyuni

Kaarsen van Uyuni zijn een juweel voor ieder interieur. Uniek en luxueus, innovatief en met zorg hand gemaakt van echte was.

How it all began

Mijn verhaal

Tijdens een weekendje weg kwam ik deze mooie kaarsen tegen, en was gelijk verkocht. Er waren zoveel mooie kleuren en eerlijk is eerlijk, ze waren ook best prijzig. Met een bruine stompkaars, 2 dinerkaarsen, batterijen en een afstandsbediening in mijn tas kon ik niet wachten om ze een mooi plaatsje te geven. Waar zou ik ze neer zetten? Op tafel, op een dressoir, voor het raam? Ze stonden overal mooi, maar voor het raam was natuurlijk ideaal. Het licht en de sfeer was subliem maar dat je geen brandgevaar hebt is toch wel het aller belangrijkste.

De perfecte kaarsen

Uyuni-kaarsen zijn traditioneel in hun esthetiek, voelen luxueus aan en zijn innovatief in hun werking. Niet alleen is de unieke 3D-vlam uniek in zijn soort, maar Uyuni-kaarsen bieden ook een praktisch aspect dat hen onderscheidt; zet ze op afstand aan en uit of dim ze naar wens met een handige afstandsbediening en timermogelijkheden van 4, 6, 8 of 10 uur. Met een handmatige timerschakelaar van 6 uur kunt u de levensduur van de batterij verlengen en toch profiteren van een langdurige omgevingsgloed. Uyuni-kaarsen worden met zorg individueel met de hand gemaakt van echte was.

En het mooie van LED-Uyuni-kaarsen met een lange levensduur… ze smelten niet, vervuilen de was niet, kunnen niets in brand steken of uitblazen in een briesje, ze voelen niet heet aan en zijn veilig en gemakkelijk genoeg waar het hele gezin gebruik van kan maken. Even praktisch als mooi: geniet van al het wonder van kaarslicht, zonder al het gedoe.

Keep life simple, light a candle